Kom allemaal op 22 juni naar Piershil

juni 17, 2016 in Actueel

posterOp 22 juni komen de statenleden van de Provincie naar Korendijk om de insprekers aan te horen die hun visie geven op de Nota van Beantwoording zienswijzen Windpark Spui. Zij krijgen tevens een rondleiding en gaan het gebied bekijken waarover ze allerhande beslissingen nemen; het geplande windpark Spui. Wij zijn er meer dan ooit tevoren van overtuigd dat dit park er nooit zal komen. En dat heeft alles te maken met de verzamelde documenten / feiten die wij zullen laten toetsen bij de rechter. Door nieuwe ontwikkelingen zijn onze kansen nog groter geworden. Naar onze mening is het duidelijk dat de provincie op een dood spoor zit.

WIJ VRAGEN JULLIE STEUN.
KOM OP WO 22 JUNI VANAF 19.00 UUR NAAR HET GEMEENTEHUIS IN PIERSHIL.
DOOR MET VELEN AANWEZIG TE ZIJN, LATEN WE DE PROVINCIE WETEN DAT WINDPARK SPUI ECHT GEEN OPTIE IS.

Vanaf 19.00 uur zullen diverse sprekers hun zienswijze toelichten. Ook onze voorzitter Jan Dekker en raadsman Peter de Lange zullen namens de inwoners spreken. Peter de Lange spreekt als laatste rond 21.00 uur.